Paul & Shark

Het merk: Paul & Shark

Paul & Shark heeft een jarenlange geschiedenis waar kwaliteit en duurzaamheid telkens weer een belangrijke rol spelen. Dit Italiaanse merk is nog altijd gevestigd in Varese (Italië), op de plek waar het in 1921 ontstaan is.


{De Najaarscollectie van Paul & Shark is binnen!}

  • De mode van het Italiaanse merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Alle artikelen zijn ontzettend sterk, onverwoestbaar zou je haast kunnen zeggen. Materiaal dat bijvoorbeeld gebruikt wordt voor polo’s is gemerceriseerd katoen. Hierbij gaat het om katoen dat bewerkt is tijdens een chemisch proces, waardoor garen een mooie, wasechte glans gekregen heeft. Daarnaast is dit materiaal sterk en wordt het niet snel vuil.

    Voor de truien – waar Paul & Shark om bekend staat – wordt over het algemeen “pure virgin wool” gebruikt. Deze wolsoort is machinewasbaar en sommige soorten zijn zelfs waterafstotend.

    Het Italiaanse modemerk staat vooraan op het gebied van innovatie. Zo vind je momenteel in de jacks een speciaal vakje voor je iPhone of iPad. In sommige modellen zitten zelfs knopjes om je device te bedienen verwerkt.


Een sweater van Paul & Shark moet u zien als investering, een vervanger voor het colbert. Met zo’n mooie Paul & Shark sweater bent u sportief, maar toch gekleed voor bijna iedere gelegenheid.