Over Van Os Mode

Van Os Mode Heiloo

Bekijk de inrichting van de winkel en leer meer over wat wij aanbieden.

  • Begane grond

    Van Os Mode Heiloo biedt op twee etages 450 vierkante meter mannenmode. Met op de begane grond casual kwaliteitskleding van bekende merken als: Bugatti, Burlington, Cavello, FALKE, GANT, Gardeur, HOM, John Miller, JOOP!, Lacoste, Ledûb, Maerz, M.E.N.S, Olymp, Profuomo, Schiesser en Tommy Hilfiger. Naast al deze prachtige merken heeft Van Os Mode Heiloo ook het succesmerk Paul & Shark in huis. Deze collectie munt uit in mooie vrijetijdskleding. Mocht er een kledingstuk niet aanwezig zijn, dan is dit in de meeste gevallen bestelbaar, en in veel gevallen de volgende werkdag al in huis.

  • Eerste etage

    Op de eerste etage zijn onder andere kostuums te vinden van topmerken als: Digel en Eduard Dressler, naast deze prachtige kostuums kunt u tevens op de eerste etage terecht voor de collectie jacks van onder meer merken als: Bugatti, Eduard Dressler, GANT, JOOP!, Reset, Tommy Hilfiger en vooral niet te vergeten Paul & Shark. In de ruim opgezette, sfeervol ingerichte zaak is zowel maatkleding als confectie te vinden.

  • Eerste etage
  • Ons motto

    Van Os Mode Heiloo levert bovendien bedrijfskleding en vermaakt de kleding kosteloos wanneer deze bijvoorbeeld te lang is. Van Os Mode Heiloo volgt de trends op de voet; de catwalks van zowel bestaande als jonge en startende modehuizen worden nauwlettend in de gaten gehouden en beurzen door heel Europa worden bezocht. Kortom: sportief en casual of juist gekleed, het is allemaal te vinden bij Van Os Mode Heiloo.

U bent van harte welkom.